Idiomas

Select a language from the drop-down list to see available content in that language

GREVA BOTERORE E GRAVE KERKON

o Pagese per cdo pune perkujdesjeje – ne rroga, pensione e mundesi te tjera. Cfare eshte me e vlefshme se sa te rriturit e femijeve dhe te perkujdesurit per te tjeret?
o Investoni ne jete e mireqenie e jo ne buxhetin ushtarak e burxhe.
o Pagese te barabarte per te gjithe, gra e burra ne tregun boteror.
o Pagese te pushimit te lindjes, pushim per te ushqyerit me gji e benefite te tjera, mos na mohoni te drejtat vetem se jemi gra.